Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Nurcan Doğan, 1 Nisan'da corona virüsüne yakalandı. Evde karantinaya alınan Doğan, durumu ağırlaşınca 3 gün sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doğan, hastanenin Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. 25 yıllık hemşire Nurcan Doğan, bu sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. 2 çocuk annesi Doğan'ın cenazesi, belediyeye ait cenaze aracı ile hastane morgundan alınarak, helallik için görev yaptığı Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada mesai arkadaşları, Nurcan Doğan dua edip, gözyaşı döktü. Doğan'ın cenazesi daha sonra Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Sağlık çalışanları: Esas meseleye gelince kulaklarının üstüne yattılar " desc="Bursa'da sağlık çalışanları, pankart açıp haklarının verilmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde basın açıklaması yapan Türk Sağlık Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Bilal Atik, 'Kahraman sağlık çalışanlarının pandemi boyunca esnek mesai, izin gibi tüm haklardan yoksun. Alkışlandık, takdir edildik. Fakat mesele haklarımıza gelince ne hikmetse yöneticiler kulaklarının üstüne yatmayı, gözlerini çevirmeyi tercih ettiler' ifadelerini kullandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/07/iecrop/saglikk-iha_16_9_1617805935.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/saglik-calisanlari-esas-meseleye-gelince-de-kulaklarinin-ustune-yattilar-6359452/"]