Alata Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Mehmet Yaşar Karabacak bir ay önce rahatsızlandı. Baş ağrısı, yüksek ateş ve eklem ağrılarıyla Erdemli Devlet Hastanesi'ne başvuran Dr. Mehmet Yaşar Karabacak'ın corona virüsü testi pozitif çıktı.

Bir süre Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Dr. Mehmet Yaşar Karabacak, durumunun kötüleşmesi üzerine Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yaklaşık 20 gündür tedavi gören Karabacak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası Mehmet Yaşar Karabacak'ın cenazesinin 18 Ocak Pazartesi günü Erdemli Alata Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Kahraman sağlık çalışanlarımıza ağıt: Ölümler son bulsun" desc="İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi 1992 mezunları yıllar sonra bir araya gelerek, pandemi döneminde kahramanca savaşan sağlık emekçileri ve hayatını kaybeden sağlık çalışanları için sosyal sorumluluk projesi başlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/16/iecrop/hs5capa11-1_16_9_1610759314.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/kahraman-saglik-calisanlarimiza-agit-olumler-son-bulsun/"]