Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı 100 binde vaka sayısı en çok azalan iller grafiğinde il adları yanlış olarak yerleştirildiğini duyurdu.

"Bu teknik hata Bakanlığımız kayıtlarındaki doğru hali yeniden düzenlenerek giderilmiştir" diyen Bakan Koca, grafiğin doğru halini de paylaştı.

VAKA SAYISI EN ÇOK ÇANAKKALE'DE AZALDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı yeni grafiğe göre, vaka sayısı en çok Çanakkale, İstanbul, Giresun, Yalova, Tekirdağ, Bayburt, Zonguldak, Kocaeli, Sinop ve Kırklareli'nde azaldı.





[old_news_related_template title="Bilim Kurulu sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan kritik açıklamalar" desc="Bilim Kurulu sonrası açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Türkiye 100 milyon doz Sinovac ile, 90 milyon doz Biontech ile ve 50 milyon doz da Sputnik ile anlaşma imzalamış durumdadır. Yaklaşık nüfusumuzun 3 katı kadarlık doz aşı için anlaşmalar imzalanmıştır' dedi. Koca mutasyonlarla ilgili de, 'Ne iyimser olacak ne de karamsarlığa sebep olacak somut bir tespit maalesef yok' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/05/iecrop/koca-dha1_16_9_1620224304.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bilim-kurulu-sonrasi-saglik-bakani-fahrettin-kocadan-kritik-aciklamalar-6415068/"]