Türk mobil, bilgisayar ve konsol oyun geliştirici The Pack Studios’tan yapılan açıklamada geliştirilen oyun ile 16-22 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan  global bir oyun fuarında yer alacakları belirtildi. Oyuncuların 2 bin 100 yıl önce bir Roma vatandaşının hayatını deneyimleme şansı bulacaklarını  belirtti.



 HAYATTA KALMAYA ÇALIŞACAKLAR

Batı Ege Kıyıları’nda yer alan Antik Efes Şehri’nin ev sahipliği yaptığı keşif ve hayatta kalma oyunu olan Ephesus’da oyuncular, bu antik kentin efsaneleri ve tarihinden ilham alınan hikayeyi deneyimlerken kendi köylerini kurup, hayatta kalmaya çalışacaklar. Bir taraftan da çeşitli ticaret yollarıyla ekipmanlarını ve kendilerini geliştirecek ve yeni iş kolları kurmak için para kazanacaklar.

[old_news_related_template title="İstanbul'da oyun konsolu çalan hırsızlar yakalandı" desc="Ataşehir'de spor bir otomobille geldikleri işyerinden 3 adet oyun konsolu çaldığı tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Zanlıların hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan B.G., M.G., ve S.Ş., isimli kişiler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/14/iecrop/detay-kopya-2_16_9_1618381539.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-oyun-konsolu-calan-hirsizlar-yakalandi-6372085/"]