Son dönemde adı karıştığı skandallarla gündemde olan Facebook zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya devinde yaşanan kriz nedeniyle WhatsApp ve Instagram'ın da dahil olduğu servislere saatlerce erişim sağlanamamıştı.

ABD'li teknoloji devinin kurucusu Mark Zuckerberg, bu süreçte 11 yıl sonra yeniden Time dergisine kapak oldu. O dönem yılın kişisi seçilerek kapakta yer alan Zuckerberg, bu kez şirketine şeffaflıkla ilgili yönetilen eleştirilerle kapağa çıktı.



Zuckerberg'in yakın plan çekimine yer veren dergi, ünlü milyarderin ağzının olduğu bölgeye uyarı bildirimi yerleştirdi. Söz konusu bildirimde, akıllı telefonlarda uygulama kaldırılırken çıkan ibare yerleştirildi. O ibarede 'Facebook'u sil' yazısının yer alması dikkat çekti.

[old_news_related_template title="Zuckerberg'in tahtı sallanıyor... Kaderi oylamayla belli olacak!" desc="Adı son dönemde birçok skandalla anılan Facebook'ta bugün kritik bir oylama yapılacak. Oylama sonucunda şirketin kurucusu Mark Zuckerberg'in yönetim kurulu başkanlığında kalıp kalmayacağı belli olacak. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/30/iecrop/zuckerberg-reuters_16_9_1559199820.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/zuckerbergin-tahti-sallaniyor-kaderi-oylamayla-belli-olacak-4986432/"]