James Corden ile The Late Late Show'a konuk olan Barack Obama’dan son günlerde dünya basınını meşgul eden konulardan biri olan UFO görüntüleri hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

Eski başkan, kısa süre önce viral hale gelen ve askeri hedefleri taciz eden UFO videolarını gördüğünü doğruladı. Obama, ayrıca yayında söyleyemeyeceği bazı şeyler olduğunu da açıkladı.

"NASIL HAREKET ETTİKLERİNİ AÇIKLAYAMIYORUZ"

James Corden'a, “Gökyüzünde tam olarak ne olduklarını bilemediğimiz nesnelerin görüntülerinin ve kayıtlarının olduğu doğru. Nasıl hareket ettiklerini, yörüngelerini açıklayamıyoruz. Rotaları, kolayca açıklanabilecek türde değil. Hâlâ araştırmaya ve bunların ne olduğunu anlamaya çalışıyorlar; ancak bugün size rapor edebileceğim hiçbir şey yok” dedi.

Donanması tarafından kaydedilen görüntülerle ilgili Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) bir rapor yayınlaması beklenirken, UFO’lara tanık olan yeni isimler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son olarak Bill Clinton ile George W. Bush döneminde istihbarattan Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı olan Christopher Mellon da konuyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı; “Pentagon, hava sahasını ihlal eden hava araçları olduğunu kesinlikle kabul ediyor. Bu oluyordu ve olmaya da devam ediyor. Nereden geldiklerini bilmiyoruz ve teknolojilerini anlamıyoruz.”

 

[old_news_related_template title="UFO görüntülerinde yeni tanıklar ortaya çıktı... İstihbaratın eski bir numarası: Olmaya devam ediyor" desc="ABD Donanması'nın UFO görüntüleri sonrası Pentagon'un raporu beklenirken, söz konusu olaylara tanık olmuş yeni isimler konuştu. Clinton ve Bush döneminde istihbarattan Sorumlu Savunma Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Christopher Mellon, 'Pentagon, hava sahasını ihlal eden hava araçları olduğunu kabul ediyor. Bu oluyordu ve olmaya da devam ediyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/18/iecrop/ufo-donanma_16_9_1621328374.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/ufo-goruntulerinde-yeni-taniklar-ortaya-cikti-istihbaratin-eski-bir-numarasi-olmaya-devam-ediyor-6437086/"]

[old_news_related_template title="UFO'ları kaydeden ABD Donanması pilotu konuştu: Her gün bizi izliyorlar" desc="ABD'de UFO görüntülerini tartışmaya açan ABD Donanması üyelerinden pilot Ryan Graves, CBS'te katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Graves, 'Problemin asıl yüzüne bakmıyoruz. Onların orada olduğunu ve her gün bizi izledikleri gerçeğini kolayca reddediyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/15/iecrop/ufo-cbs_16_9_1621057611.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/ufolari-kaydeden-abd-donanmasi-pilotu-konustu-her-gun-bizi-izliyorlar-6432008/"]

[old_news_related_template title="Donanma gemilerinden gelen UFO görüntüleri" desc="Pentagon, ABD Donanması’na ait bir savaş gemisinin üzerinde uçan gizemli nesnelere ait videodan haberdar olduklarını ve konunun detaylı bir şekilde incelendiğini doğruladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/13/iecrop/usnavy_16_9_1618315759.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/teknoloji/donanma-gemilerinden-gelen-ufo-goruntuleri-6370536/"]