Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Sergey Brin, Kasım 2018'de evlendiği avukat Nicole Shanahan'dan boşanmak için başvurdu. Brin, boşanma nedeni olarak "uzlaşmaz farklılıkları" gösterdi.

Kaliforniya, Santa Clara'da dosyalanan yasal belgelerde şu ifadeler kullanılıyor: "Tarafların mülkiyet hakları veya yükümlülüklerine ilişkin tüm konular, taraflar arasındaki yazılı bir anlaşmaya uygun olarak gizli bağlayıcı tahkim yoluyla belirlenecektir."

NAFAKA VERMEK İSTEMİYOR


Google'ı 1998 yılında Larry Page ile birlikte kuran Brin, iki yaşındaki kızlarının ortak velayetini istiyor. Ayrıca ayrı yaşadığı karısının eş desteği almamasını da istedi.

Ayrıca bir mahkeme dosyasında da davanın halka açık gerçekleşmesi halinde çiftin ve çocuklarının güvenliğinin tehlikede olabileceği belirtiliyor: "Büyük endişe verici olan eğer günlük olarak nerede olduklarına dair ayrıntılar halka ifşa edilirse; küçük çocuklarının tehlike, taciz ve hatta kaçırılma riskiyle karşı karşıya kalması."

Forbes'a göre Brin'in yaklaşık 107 milyar dolarlık bir serveti var.

Geçtiğimiz yıl da Bill Gates ve Melinda Gates 27 yıllık evliliklerini bitirmişti. 2019'da ise Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, 25 yıllık eşi MacKenzie Scott ile 38 milyar dolarlık bir anlaşma ile boşanmıştı.

[old_news_related_template title="27 yıllık evliliğini sonlandıran Bill Gates açıkladı: 'Harika bir evliliğimiz vardı'" desc="Ünlü milyarder 27 yıllık eşinden ayrıldıktan sonra bile harika bir evlilikleri olduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/03/iecrop/gates_reuters_16_9_1651573017.png" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/27-yillik-evliligini-sonlandiran-bill-gates-acikladi-harika-bir-evliligimiz-vardi/"]

[old_news_related_template title="Melinda French Gates'ten samimi itiraflar: 'Günlerce gözyaşı döktüm'" desc="Geçtiğimiz yıl Bill Gates'ten boşanmasıyla sık sık gündeme gelen Melinda French Gates, CBS için verdiği röportajda birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Gates, Bill Gates ile boşanmaya nasıl karar verdiğini ve ayrılığın ardından neler hissettiğini anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/06/iecrop/gates-reuters_16_9_1646567141.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/melinda-french-gatesten-samimi-itiraflar-gunlerce-gozyasi-doktum/"]