Felipe Juan Froilan, Marbella kentinde Costa del Sol Gece Kulübü olarak da bilinen Opium Beach Club’ta dün gece 24’üncü yaş gününü kutladığı sırada kulübün VIP bölümünde iki grup arasında silahlı ve bıçaklı çatışma çıktı.

BIÇAK VE SİLAHLA BİRBİRİLERİNE SALDIRDILAR

Froilan’ın olayla bir ilgisi olmadığı ve yara almadan kurtulduğu belirtildi. Çatışmanın Hollanda ve İrlanda uyruklu iki kişi arasında patlak verdiği ifade edilerek, İrlandalı şahsın Hollandalı şahıs ile tartışmasının ardından kulüpten atıldığı, daha sonra geri gelerek Hollandalı şahsa bıçakla saldırdığı ve Hollandalı şahsın saldırıya silahını çekerek karşılık verdiği belirtildi.

4 kişinin silahla vurulduğu ve Hollandalı şahsın bıçakla yaralandığı aktarıldı. Yaralıların sağlık durumlarının kritik olduğu ifade edildi.

ÇETELER ARASINDA ÇIKMIŞ

Yerel basında yer alan haberlerde, silahlı çatışmanın Malaga’da faaliyet gösteren rakip uyuşturucu çeteleri arasındaki bir hesaplaşmayla ilgili olduğu öne sürüldü.
Telefon kamerası ile kaydedilen görüntülerde, silah seslerinin müzik sesini bastırması ile kulüpte bulunanların panikle kaçtığı ve güvenli gördüğü yerlerde kendini korumaya aldığı görüldü.

[old_news_related_template title="İspanya Kralı VI. Felipe coronaya yakalandı" desc="İspanya Kraliyeti tarafından yapılan açıklamada, Kralı VI. Felipe'nin corona virüsüne yakalandığı duyuruldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/ispanya-kral-reuters_16_9_1644416988.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/ispanya-krali-vi-felipe-coronaya-yakalandi-6942799/"]