ABD'nin gündemine oturan seks tarikatı ve cinsel istismar davasında her gün ortaya yeni bir detay çıkmaya devam ediyor. Dün, İngiltere Kraliyet ailesi üyelerinden York Dükü Prens Andrew'in hakkında çıkan cinsel istismar iddiaları nedeniyle kraliyet unvanları elinden alınmış, olay uluslararası kamuoyunda gündem olmuştu.

İngiliz Daily Mail gazetesi, davayla ilgili yeni bilgileri bugün paylaştı.

Footage obtained by DailyMail.com also reveals Epstein had photos of his visits to the White House displayed at his Palm Beach home. They could be seen in video taken by police officers when they raided the house in 2005

Buna göre, Jeffrey Epstein'ın, eski başkan Bill Clinton'a görevdeki ilk birkaç yılı boyunca bir düzineden fazla ziyarette bulunduğu ortaya çıktı. Epstein'in bu ziyaretler sırasında beraberinde genç kızları da getirdiği belirlendi.

17 KEZ CLİNTON'U ZİYARET ETMİŞ

Geçen ay ortaya çıkarılan ziyaretçi kayıtları, Epstein ve Clinton'un 1993'te göreve başlamasından kısa bir süre sonra başlayan yakın ilişkilerini de ortaya çıkardı. Buna göre, Epstein'ın Clinton'u en az 17 kez ziyaret ettiği belirlendi. Bu görüşmelerin 12'sinin Beyaz Saray'da gerçekleştiği açıklandı.

Another photo from the same podium, apparently taken on a different date, shows him standing with a blonde woman (lower left)

DailyMail tarafından özel olarak elde edilen kayıtlar, Epstein'ın 1993 ve 1995 yılları arasında Beyaz Saray'a yaptığı gezilerde her zaman yalnız olmadığını ortaya koydu. Epstein'in Beyaz Saray'da çektirdiği fotoğraflar da ilk kez basına sızdırıldı.

TRUMP'IN DA ADI GEÇİYOR

Epstein'ın Washington gezilerinde yanına aldığı kadınların çoğunun onunla romantik ilişkileri olduğu biliniyordu. Çoğu gezide bir zamanlar kız arkadaşı olan 32 yaşındaki Ghislaine Maxwell'in de yer aldığı belirtildi.

Şu anda 60 yaşında olan Maxwell, 1994 ve 1997 yılları arasında gözden düşmüş finansör için reşit olmayan kızları işe almak ve ticaretini yapmaktan geçen ay suçlu bulundu ve parmaklıklar ardına gönderildi.

Epstein davasında ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın da adı geçiyor...

[old_news_related_template title="Kraliçe Elizabeth'in oğlu Prens Andrew kraliyet unvanlarını kaybetti" desc="İngiltere Kraliyet ailesi üyelerinden York Dükü Prens Andrew'in hakkında çıkan cinsel istismar iddiaları nedeniyle kraliyet unvanları elinden alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/13/iecrop/andrew-reuters4_16_9_1642098324.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/kralice-elizabethin-oglu-prens-andrew-kraliyet-unvanlarini-kaybetti-6886850/"]

[old_news_related_template title="Seks ticareti ve insan kaçakçılığı davasında karar verildi: Sosyetik isim suçlu" desc="Uluslararası kamuoyunun gündemine oturan Ghislaine Maxwell davasında sona gelindi... Genç kızlar üzerinden seks ticareti yapan, cinsel istismar ve fuhuşa zorlayan Maxwell hakkında ABD mahkemesi kararını verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/30/iecrop/maxwell-_16_9_1640838325.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/seks-ticareti-ve-insan-kacakciligi-davasinda-karar-verildi-sosyetik-isim-suclu-6857383/"]

[old_news_related_template title="Maxwell davası sürüyor: 'Jeffrey Epstein beni 14 yaşımdayken Donald Trump'la tanıştırmıştı'" desc="ABD'de milyarder sevgilisi Jeffrey Epstein'le fuhuş ağı oluşturduğu suçlamasıyla tutuklanan Ghislaine Maxwell'in yargılandığı davada, mağdurlardan 'Jane'in Trump ve Prens Andrew ile ilgili iddiaları kamuoyuna bomba gibi düştü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/02/iecrop/2_trump-knauss-epstein-maxwell-at-mar-a-lago_16_9_1638443441.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/maxwell-davasi-suruyor-jeffrey-epstein-beni-14-yasimdayken-donald-trumpla-tanistirmisti-6803477/"]