Kraliçe Elizabeth Covid-19'u yendikten sonra Windsor Kalesi'nde ilk kez yüz yüze bir toplantı gerçekleştirdi.

70 yıldır tahtta olan Kraliçe Elizabeth, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüşerek kameralar önünde poz verdi.

Fakat uluslararası medyada yayınlanan fotoğraflarda Kraliçe Elizabeth'in çok da belli etmeden Ukrayna'ya destek mesajı verdiği görüldü. Neşeli olduğu görülen ve mavi tonların ağırlıkta olduğu bir elbise tercih eden Kraliçe Elizabeth'in fotoğrafındaki detayı İngiliz medyası aktardı.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Times, Kraliçe Elizabeth'in arkadaki masada duran çiçek buketi ile Ukrayna'ya destek mesajı verdiğini yazdı. Gazete, sarı ve mavi çiçeklerle Kraliçe'nin duruşunu belli ettiğini aktardı.

Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili açıkça bir şey söylemeyen Kraliçe Elizabeth'in yüklü miktarda bağış yaptığı da öğrenildi.

[old_news_related_template title="Rusya-Ukrayna savaşı... Rus casuslar: Başarısız olduk ama Putin'e kimse söyleyemiyor" desc="Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın 13'üncü gününde çatışma ve baskı artarken, İngiliz medyası, Rus istihbarat birimi FSB'nin savaşın kaybedildiğine dair bir rapor hazırlandığını yazdı. Fakat raporu ve gerçekleri kimsenin Putin'e söyleyemediği öne sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/08/iecrop/rapor-reuters_16_9_1646722657.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/rusya-ukrayna-savasi-rus-casuslar-basarisiz-olduk-ama-putine-kimse-soyleyemiyor-6996243/"]