Türkiye'de son dönemde kadınlara yönelik taciz ve cinsel saldırı haberleri iyice artarken benzer bir olay Yeni Zelanda'da yaşandı...

Yeni Zelanda'da Te Awamutu'dan Queensland'a bir arkadaşını görmeye trenle giden 21 yaşındaki Shinae isimli bir kadın trene bindikten bir süre sonra bir gariplik fark etti.

Vagonda oturduğu sıranın karşı koridorunda oturan bir adamın kendisini cep telefonuyla kameraya aldığını fark etti. Bir anda ne yapacağını bilemeyen ve vagonun da boş olmasından dolayı endişelenen kadın bir süre sonra adama kendi silahıyla saldırmaya karar verdi.

Genç kadın cep telefonunu çıkarıp adamın videosunu çekmeye başladı. Adam bir süre kameraya çekildiğini anlamazken durumu fark edince hemen apar topar vagon kapısına giderek ilk durakta indi.

O anları sosyal medyadan paylaşan Shinae, "Adam sessizce bana bakıp video çekiyordu. Çok rahatsız hissettim. Tahminen yaklaşık 20 dakika boyunca beni kameraya çekti" dedi.

Genç kadın, "Ona tepki göstermek istedim fakat nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sadece telefonumu çıkarıp kameraya çektim. Daha sonra da TikTok'ta paylaştım" ifadesini kullandı.

[old_news_related_template title="Ülkeyi karıştıran PKK yanlısı İsveçli siyasetçi resmen tehdit etti, taleplerini sıraladı" desc="Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından Finlandiya ile birlikte NATO'yla yakınlaşma sürecine giren İsveç'te gündem terör örgütü PKK ve uzantılarıyla organik bağı olan siyasetçi Emine Kakabaveh... Dün İsveç hükümetinin düşmesini bir oyla engelleyen Kakabaveh, buna karşılık terör örgütüne yeterli destek verilmediğini öne sürerek tehditlerini sıraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/08/iecrop/kakabaveh_16_9_1654662787.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/ulkeyi-karistiran-pkk-yanlisi-isvecli-siyasetci-resmen-tehdit-etti-taleplerini-siraladi-7181096/"]

[old_news_related_template title="Korkunç olay: İngiliz turist, dünyaca ünlü plajda tecavüze uğradı" desc="İngilizler tarafından tercih edilen ucuz tatil destinasyonlarından Hindistan'ın Goa kenti korkunç bir olayla gündeme geldi. İngiliz bir turist, kentin ünlü plajında, erkek arkadaşı yanındayken tecavüze uğradığını belirterek polise başvurdu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/07/iecrop/shutterstock_248021569_16_9_1654607719.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/korkunc-olay-ingiliz-turist-dunyaca-unlu-plajda-tecavuze-ugradi-7180239/"]