Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde Perşembe günü sabah saatlerinde meydana geldi. Bir binanın 5’inci katındaki balkondan bahçeye bebek düştüğünü görenler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

AYAKLARI KIRILDI, SAĞLIK DURUMU İYİ

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, H.İ.B. isimli yaralı bebeği Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.



Tedaviye alınan bebeğin ayaklarında kırık olduğu, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bebeğin, anne ve babası uyuduğu sırada emekleyerek balkona yöneldiği ve demir korkuluk arasındaki boşluktan düştüğü iddia edildi.

Öte yandan, bebeğin üçüncü ve ikinci katın balkonundaki çamaşır iplerine takılarak toprak zemine düştüğü belirtildi. İHA

[old_news_related_template title="Tipiye yakalanan imam kıyafetlerini yakarak hayatta kaldı" desc="Elazığ’da tipiye yakalanan ve donmak üzereyken kıyafetlerini yakarak hayatta kalan imamın imdadına jandarma yetişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/13/iecrop/maxresdefault1_20022996_16_9_1647174657.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/tipiye-yakalanan-imam-kiyafetlerini-yakarak-hayatta-kaldi-7008136/"]