AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yabancı sığınmacı ve düzensiz göçmenlerin Türkiye’deki nüfusunun tartışıldığı gündeme ilişkin olarak sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Çelik, şu ifadeleri kullandı:

*Cumhuriyetimize ve demokrasimize karşı en büyük kötülük nefret siyasetidir. Nefret siyaseti ile vatanseverlik bir araya gelmez.

*Kin ve nefret tohumları ekmek vatanseverliğin düşmanıdır. Bir yerde nefret siyaseti görürseniz, ideolojisi ne olursa olsun, bu ülkeye karşı kökü dışarda bir kötülük hazırlığı olduğundan emin olabilirsiniz.

*Vatanseverlik, nefret ve kin siyasetine geçit vermemektir. Türkiye her türlü siyasi nefret virüsüne karşı yüksek bağışıklığa sahiptir.



[old_news_related_template title="AKP'de toplu istifa şoku" desc="AKP'den bir istifa haberi daha geldi. AKP Köprülü Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Çarkçı ve beraberindeki 50 kişi partiden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne geçti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/01/iecrop/akp-dha_16_9_1651425225.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpde-toplu-istifa-soku-3-7110309/"]