Usulsüzlük, liyakatsizlik ve maddi menfaat sağlama iddiasıyla son günlerde gündemden düşmeyen AKP Diyarbakır il teşkilatında, beş il yöneticisinin ani bir kararla genel merkez tarafından görevden alınmasından sonra parti teşkilatında sular bir türlü durulmuyor.

Görevden alınan isimler AKP İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın hakkında basın ve sosyal medya üzerinden birbirlerini suçlayıcı ithamlarda bulunurken, Arife günü sosyal medyaya düşen bir fotoğraf tepkilere neden oldu.

AKP Yenişehir İlçe Başkanı Nupel Kaya’nın başkanlık yaptığı ilçenin Ofis semtindeki Kooperatifler Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Nupel Kaya, esnafı ziyaret etmeye giderken de yanında götürdüğü AKP’nin propaganda içerikli broşürlerini koruma görevi yürüten polis memuruna taşırttırdı.

TEPKİ ÇEKTİ

Bir çanta dolusu broşürü sokaktaki seyyar satıcılar, vatandaşlar ve esnaflara dağıtmak için parti teşkilatından alan Nupel Kaya, esnaf ziyareti boyunca bu broşürleri korumaya taşıttırdıktan sonra kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaya, paylaştığı bu fotoğrafın altına da “Gönülden gönüle giden bir yol var” cümlesini yazarak kalp bıraktı. Bu fotoğraf tepkilere neden oldu.

[old_news_related_template title="AKP’nin kalesinde kuyruklar uzadıkça uzadı" desc="Geçmiş seçimlerde aldığı oy oranı nedeni ile AKP’nin kalesi diye nitelenen Kayseri’de yüzlerce vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren kent ekmek büfesinde satılan ucuz ekmekten alabilmek için saatlerce bekledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/08/iecrop/084ad1e2-2b8a-48a8-b2c8-1aed29ee5cca_16_9_1657269145.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpnin-kalesinde-kuyruklar-uzadikca-uzadi-7238696/"]