AKP Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrâhim Aydın için 'Kavm-i necip' (üstün kavim) ifadesini kullandı.

'ÜSTÜN IRK' VURGUSU YAPTI

AKP Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, TBMM ofisinde kendisini ziyaret eden Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrâhim Aydın ile fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaştı.

Çelik, paylaşımın altına da "Kavm-i necipten, Armutalan eşrafından Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. İbrahim Aydın hocamıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, üniversitemiz ve gençlerimiz için yapacakları hayırlı çalışmalarında kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum..." notunu düştü.

[old_news_related_template title="'Türkiye mültecilerin cazibe merkezi' diyen AKP'li vekil: Bunları yabancı kabul edemeyiz, din kardeşlerimiz" desc="AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’nin mülteci sorununa ilişkin konuştu. Türkiye’nin mültecilerin cazibe merkezi olduğunu söyleyen Nergis, “Demografik yapıları bizimle aynı. Bugün bunları çok yabancıymış gibi de kabul edemeyiz, bizim din kardeşimiz” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/02/iecrop/akpli_16_9_1654186949.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/turkiye-multecilerin-cazibe-merkezi-diyen-akpli-vekil-bunlari-yabanci-kabul-edemeyiz-din-kardeslerimiz-7171469/"]