AKP Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya Tufan, 20 Ağustos’ta sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yaparak kente kadın elinin değmesi gerektiğini ileri sürüp milletvekili aday adayı olacağını belirterek görevinden istifa etti.

Bunun üzerine parti genel merkezi 3 dönem il yönetim kurulu üyeliği yapan Beyhan Kayıkçı’yı Kadın Kolları Başkanı Vekili olarak atadı.

Ancak Kayıkçı da il başkanı Doğan Ünlü ile çalışamayacağını belirterek görevinden ayrıldığını duyurdu.

"KARDEŞLİK HUKUKU KALMADI"

Başkan vekili Kayıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptığını anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

*Ak davaya onurla, şerefle hizmet ettim bu can bu tende olduğu müddetçe Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda bir an bile tereddüt etmeden İnançla azimle çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

*Yönetiminde bulunduğum il kadın kolları başkanımız Sayın Neslihan Kaya Tufan hanımefendinin istifa etmesinden sonra genel merkezimizin  tensipleri ile kadın kolları il başkanlığına asaleten atama yapılıncaya kadar vekalet etmekten onur ve gurur duyuyorum.

*Ancak şu kadarını söyleyeyim ki Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak davamıza zarar gelmesin ve Kastamonu'muzdaki on binlerce AK partimize gönül vermiş hemşerilerimiz üzülmesin diye susuyorum.

*Mevcut İl Başkanımız Sayın Doğan Ünlü ve yönetimiyle bir saat bile aynı çatı altında kalmaya tahammül edemiyorum. En hafif tabirle İl Başkanımız  Sayın Doğan Ünlü'ye asla güvenim kalmamıştır.

*Ve bu teşkilatta kardeşlik hukuku kalmamıştır. Maalesef bu duruma sayın vekillerimiz ve genel merkezimiz sessiz kalmaktadır.

*Şayet Sesim duyulursa yoluna baş koyduğum Sayın Cumhurbaşkanımdan istirhamım bu teşkilata bir an önce el atmasıdır.



[old_news_related_template title="AKP'li başkandan yardımcılarına işçi kontenjanı kıyağı" desc="AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla daha önce belediye meclis üyelerine ve 40 mahalle muhtarına belediyede işçi kontenjanı verilmiş belediye meclis üyeleri ve muhtarların birçoğu ise bu kontenjanları çocukları ve yakınları için kullanmıştı. AKP’li başkan Şerifoğulları, şimdi ise belediye başkan yardımcıları olan Nazif Bilginoğlu’nun kızı Merve Bilğinoğlu’nu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde işe başlattığı ortaya çıktı. Belediye Başkan Yardımcısı Sebahattin Uçar’ın yeğeninin ise farklı bir birimde işe aldığı ileri sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/29/iecrop/akp_16_9_1661761460.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpli-baskandan-yardimcilarina-isci-kontenjani-kiyagi-7334667/"]