Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener şu ifadeleri kullandı;

*Milletimizin her bir ferdi; inancı, ideolojisi, kimliği ve yaşam tercihleri bakımından bu ülkenin ortak pay sahipleri olarak eşit derecede saygıyı hak ederler. Bu saygı ve anlayış da bizi birbirimize bağlayan, millet yapan duygunun özüdür.

*Milletimizi yoksullukta ve fakirlikte eşitlerken kalan her konuda parçalamaya ve bölmeye adeta yemin eden Bay Kriz ise belli ki iktidarda kalabilmek adına; iyiliğe, güzelliğe ve saygıya dair her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor.

"BU İSTİBDATA MUTLAKA SON VERECEĞİZ"

*Çünkü sayın Erdoğan için koltuğu, tüm manevi değerlerin bezirganlığını yapabildiği, her şeyi mübah gördüğü bir ticaret sahasıdır. Mesele kendi iktidarı olduğunda milletimiz ve memleketimizin akıbeti sadece teferruattır.

*Varsın onlar kirli siyasetlerinin, zehirli dillerinin çamurunda debelensinler. Biz inatla ve ısrarla; hürriyet için, demokrasi için, eşitlik ve adalet için mücadele edeceğiz! Ve o sandık geldiğinde bu istibdata mutlaka son vereceğiz! Hiç merak etmeyin, çok az kaldı!

[old_news_related_template title="Özdağ'dan Akşener'e çağrı: Bizimle birlikte Yavaş'ın adaylığını destekleyin" desc="Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrıda bulunarak, 'Bizimle birlikte Yavaş'ın adaylığını destekleyin' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/01/iecrop/ozdag_16_9_1654103381.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/ozdagdan-aksenere-cagri-bizimle-birlikte-yavasin-adayligini-destekleyin-7169429/"]