DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da partisinin Adalar ilçe binasının açılış törenine katıldı. “Bizim yeşil çizgilerimiz var. Lafta değil, özde çevreci bir partiyiz” diyerek Dünya Çevre Günü’nü kutlayan Babacan burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"DAMLALAR BARAJLARI YIKACAK"

“DEVA damlaları birikiyor, sel oluyor. Sel olan damlalar inşallah bütün barajları yıkacak. Seçim günü geldiğinde oy pusulasında vatandaşlarımız damlanın, DEVA Partisi’nin altına evet mührünü bastığında Beştepe’de duvarlar titreyecek. Ondan sonrası kolay. Bu iş bizde.”

"SORUNLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMEYE BAŞLAYACAK"

“Avrupa’nın en büyük nüfusu bizde. En genç nüfus bizde. En büyük topraklar, en büyük tarım alanları bizde. Fakat çok kötü bir yönetim de bizde. Bu kötü yönetim ilk seçimde müsait bir yerde inip bizler iş başına geldiğimizde sorunlar çok hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak. DEVA kadroları buna inanıyor. Bizim tek amacımız özgür ve zengin bir Türkiye.”

"GAZETECİ, YAZAR, YORUMCU KONUŞMAKTAN KORKMAYACAK"

“Kabustan uyanıp bir yudum su içme hızında bu ülkede her şey düzelmeye başlayacak. Özgürlük, anında… Herkes nefes almaya başlayacak. Gençler sosyal medya kullanmaktan korkmayacak. Gazeteciler, yazarlar, yorumcular konuşmaktan korkmayacak. Onun için korkma Türkiye diyoruz.”

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan 6'lı masa mesajı: Kararlıyız, sonuna kadar gideceğiz" desc="Altı liderin bir arada olmasıyla ilgili açıklamada bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Zaman zaman söyleyebilirler. ‘Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu, kavga oldu’ diye. Bunların hiçbirisine inanmayın. Altı lider önemli bir sorumluluk üstlendi. Hiç endişe etmeyin, kararlıyız. Sonuna kadar gideceğiz' dedi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Sürtük” ifadesini “Milletimizin diliyle konuşuyoruz” diye savunmasına 'Ben o düzeye inmem, halka saygım var' ifadeleriyle yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/05/iecrop/1-chp_16_9_1654439281.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-6li-masa-mesaji-kararliyiz-sonuna-kadar-gidecegiz-7176390/"]

[old_news_related_template title="Erdoğan'a o sözlerini hatırlatan Akşener: Yeminini bozdun..." desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Bir yemin ettin Sayın Erdoğan. Hepimizin Cumhurbaşkanı olacağına namusun üzerine yemin ettin. Bizim namusumuza haksız, hukuksuz yere iftira atan, el uzatan olduğu zaman, o eli kırmak üzere namusun üzerine yemin ettin. Ve o yemini bozdun' dedi. Bu sözlerinin ardından sandığı işaret eden Akşener, sözünü tutmayanlara gerekli cezanın sandıkta verileceğini söyledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/02/iecrop/meral-aksener_16_9_1654188621.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogana-o-sozlerini-hatirlatan-aksener-yeminini-bozdun-7171482/"]