Ali Babacan, sosyal medyadan seçim mesajı verdi. Babacan'ın paylaştığı videoda şu ifadeleri yer alıyor:

* "Bu seçimi 7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak. Evladına harçlık veremeyip gizli gizli ağlayan analar kazanacak.

* Pazardan eli boş, başı eğik dönen babalar kazanacak. Çocuğunu okutamayan işçi arkadaşlarımız kazanacak. Açlıkla sınanan emekliler kazanacak. Ürettikçe zarar eden çiftçi kazanacak. Sattığı malı yerine koyamayan esnaf kazanacak.

* En güzel yılları, umutsuzlukla, kaygıyla geçen gençler kazanacak. Günde tek öğünle karnını doyurmaya çalışan öğrenci kardeşlerimiz kazanacak. Konserleri yasaklanan sanatçılar kazanacak.

* Düşüncesi, kimliği, inancı, kıyafeti, yaşam tarzı nedeniyle hor görülenler kazanacak. Bugünkü otoriter ittifakın görmezden geldiği milyonlar kazanacak bu seçimi."

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Huzur ve güven içinde kardeşçe yaşayacağımız bir ülkeyi el birliğiyle kuracağız" desc="33. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Töreni'nde konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Helalleşmeliyiz, kucaklaşmalıyız, barışmalıyız. İhtiyacımız olan, hünkarın aslanla ceylanı kucağında buluşturan huzur, güven ve kardeşlik duygusudur. Aslan ile ceylanın bir arada, huzur ve güven içinde kardeşçe yaşayacağı bir ülkeyi el birliğiyle kuracağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/16/iecrop/1-chp_16_9_1660676914.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-huzur-ve-guven-icinde-kardesce-yasayacagimiz-bir-ulkeyi-el-birligiyle-kuracagiz-7311943/"]