MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin paylaştığı, Ankara-Atina hattında gerilime yol açan “Denizlerdeki Misak-ı Milli” haritası, NFT oldu.

YORUM YAPAN İLK 1522 KİŞİYE HEDİYE

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı duyuruda, paylaşıma yorum yapan bin 522 kişinin Ethereum kripto para cüzdanlarına haritanın NFT olarak yollanacağını duyurdu.



"12 ADAYI İÇİNE ALACAK ŞEKİLDE HAZIRLANDI"

Yıldırım, "Ülkü Ocakları olarak hazırladığımız 'Denizlerdeki Misak-ı Milli' haritamız, NFT (Nitelikli Fikri Tapu) şeklinde düzenlenmiştir. Metamask cüzdan adresini Ülkü Ocakları Haritası etiketiyle yorum olarak yazan 1522 kişiye bu haritamızı hediye ediyoruz. Türk milletinin denizlerdeki 'Kızıl Elma'sının vücut bulduğu Ülkü Ocakları Haritası; sahil güvenliğimizi, Türk milletinin haklı çıkarlarını ve 1522'den gelen tarih şuurumuzu göstermekle birlikte 12 Adayı içine alacak şekilde hazırlanmıştır” açıklamasında bulundu.

[old_news_related_template title="Devlet Bahçeli'nin haritalı fotoğrafının başlattığı tartışma büyüyor: Yunanistan'dan sonra Almanya da devrede" desc="MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçen hafta sosyal medyada paylaşılan fotoğrafıyla ilgili tartışmalar büyüyor... Ülkü Ocakları'nı ziyaret ettiği sırada kendisine takdim edilen haritayla çekilmiş fotoğrafını paylaşan Bahçeli'ye ve Erdoğan'a Yunanistan hükümeti tepki göstermişti. Bugün bir açıklama da Almanya'dan geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/12/iecrop/harita-twitter_16_9_1657621074.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/devlet-bahcelinin-haritali-fotografinin-baslattigi-tartisma-buyuyor-yunanistandan-sonra-almanya-da-devrede-7245127/"]