İstanbul'un Bebek sahilinde bir kadın ve bir erkek herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Söz konusu görüntüler yoldan geçen bir araçta bulunanlar tarafından görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki kişilerin ise yabancı uyruklu oldukları iddia edildi.



Tepkiyle karşılanan görüntüler üzerine İstanbul polisi harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi de gözaltına aldı. Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi.



NEMFOMAN KADIN HAKKINDA DAHA ÖNCE DE İŞLEM YAPILMIŞ

Kadının ise nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum'da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.



HAYASIZCA HAREKET SUÇUNDAN SORUŞTURMA

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır.

- Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır."

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNUN CEZASI NEDİR?

Türk Ceza Kanunu'nun 25. maddesine göre hayasızca hareketler suçu kişinin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapmasıyla oluşur. Alenen cinsel ilişkide bulunma suçunun cezası 6 aydan 1 yıla kadar hapistir.

ÇIPLAK GÜNEŞLENEN ŞAHSIN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLMİŞ

Bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen M.Ç., görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra gözaltına alınmıştı. Şüpheli M.Ç.'nin emniyet sorgusunda akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi.

Şüphelinin daha önce 'Polise mukavemet, kasten yaralama, açıktan hırsızlık, kumar oynanması için imkan sağlama' gibi suçlardan, 6 ayrı kaydı olduğu öğrenildi. M.Ç. hakkında, 'Hayasızca hareket' suçundan işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.

ERKEK ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden alınan rapor doğrultusunda, kadın şüpheli C.M.T.'nin kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunması nedeniyle erkek şüpheli Ö.K. hakkında 'cinsel saldırı ve hayasızca hareketler' suçlarından işlem yapıldı.

Savcılıkta ifadelerin alınmasının ardından Ö.K. tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Savcı, şüpheli C.M.T. için ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nden Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alınmasını talep etti.

Sulh Ceza Hakimliği erkek şüpheli Ö.K.'nin tutuklanmasına, kadın şüpheli C.M.T.'nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verdi. (DHA)

[old_news_related_template title="Kameralarını açık unuttular: Dini törene katılanlar sevişmelerini izledi..." desc="ABD'nin Minneapolis kentinde bir çift, kentlerindeki bir sinagogun online düzenlenen bat mitzvah törenine katıldı. Kamerasını açık unutan çift, tam 45 dakika boyunca durumu fark etmedi ve herkese sevişmelerini izletti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/30/iecrop/ddddd_16_9_1653901198.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/kameralarini-acik-unuttular-dini-torene-katilanlar-sevismelerini-izledi/"]

[old_news_related_template title="Corona virüsünü fırsat bildiler, parkta güpegündüz seviştiler" desc="İngiltere'de geçen hafta çekilen görüntüler sosyal medyada ortaya çıkınca ülke gündemine bomba gibi düştü... Görüntüler Londra'nın güneyindeki Lloyd Park'ta çekildi. Olaya şahit olanlar, bir kadın ile bir erkeğin sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen parkın ortasında cinsel ilişkiye girdiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/04/17/iecrop/park-thesun_16_9_1587126471.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/corona-virusunu-firsat-bildiler-parkta-gupegunduz-sevistiler-5755289/"]

[old_news_related_template title="Böyle olay görülmedi: Önce çatıda seviştiler daha sonra el salladılar" desc="Hafta sonunda Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı... Başkentin popüler caddelerinden birinde bulunan binanın çatı katına çıkan bir çift gündüz vakti cinsel ilişkiye girdi. Çift daha sonra yandaki binalardan kendilerini gören insanlara el salladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/gorseller-cne_16_9_1547357721.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/boyle-olay-gorulmedi-once-catida-sevistiler-daha-sonra-el-salladilar-3104434/"]