Muğla’nın Milas ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisi, eşi Elif  Tokat ve kızı Öykü Tokat ile birlikte coronivürüse yakalandığını ve karantinada olduklarını duyurdu.

Tokat yaptığı açıklamada “Günaydın. İyi Pazarlar. PCR testimiz ne yazık ki pozitif çıktı. Ailecek; eşim Elif ve kızım Öykü ile birlikte. İyiyiz; merak edilecek bir durum yok. Ancak bir süre çalışmalarımı evden sürdürmek zorundayım. Sizleri çok seviyorum; size sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler diliyorum” dedi.

[old_news_related_template title="Coronaya aşısız yakalandı, 70 gün yoğun bakımda kaldı" desc="Necati Saraç (35), geçtiğimiz Aralık ayında coronaya yakalandı. Hiçbir sağlık sorunu yoktu, sigara dahi kullanmıyordu. Tüm ailesi aşılıydı ama o, aşı olmadı. Hastalığı çok ağır geçiren Saraç, tam 51 gün yapay kalp akciğer cihazı ECMO'da yaşam mücadelesi verdi, toplamda 70 günden fazla yoğun bakımda yattı. Yaklaşık 3,5 aydır hastanede yatan Saraç şimdi, yeniden adım atmayı öğreniyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/28/iecrop/yogunbakim_16_9_1648451739.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/coronaya-asisiz-yakalandi-70-gun-yogun-bakimda-kaldi-7038158/"]