Olay, önceki gün öğleden sonra Acıpayam ilçesine bağlı Aşağı Mahalle’de meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Onur A. (26), bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen eşi Rabia D. A.'yı (22) konuşmak için Aşağı Mahalle'deki parkta çağırdı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Burada çıkan tartışma yerini kavgaya bırakırken, Onur A. yanında getirdiği bıçakla eşini karnından defalarca bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan kadını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia D. A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Denizli'de Onur A. boşanmaktan vazgeçiremediği eşini bıçakla ağır yaraladıktan sonra, onun sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

Defalarca bıçakladığı eşini ağır yaralayan Onur A., saldırının ardından eşinin telefonunu da yanına alarak bölgeden uzaklaştı. Rabia D. A.’nın sosyal medya hesabından elindeki bıçakla canlı yayın yapan Onur A., “Tüm çabamıza rağmen sonunda namusumuzu temizledik. Neymiş, her insana kahpelik yapılmazmış kardeş” şeklinde konuştu.



İNTİHARA TEŞEBÜS ETTİ

Olayın ardından kayıplara karışan saldırgan koca Onur A., Çameli ilçesinde saklandığı adreste gözaltına aldı. Eşini boşanmaktan vazgeçiremeyince öfkeye kapıldığı belirtilen ve daha önceden de aynı gerekçe ile intihara teşebbüs ettiği öğrenilen koca, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

[old_news_related_template title="Eşini öldürdü, kayınbiraderini yaraladı, intihar etti" desc="Yozgat'ta Serkan B., çıkan tartışma sonrası boşanma aşamasındaki eşi Huriye B.'yi av tüfeğiyle öldürüp, kayınbiraderi Tunahan B.'yi yaraladıktan sonra intihar etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/29/iecrop/resimid_209757841_20975784_16_9_1659067881.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esini-oldurup-kayinbiraderini-yaraladi-intihar-etti-7276301/"]

[old_news_related_template title="Eşini döverek öldürdü! Yaralıyken fotoğraflarını çekip ailesine göndermiş" desc="Rize'de inşaat işçisi Ramazan Dursun'un (38), otomobil jantı ile darbederek bıçakladığı eşi Özlem Dursun, hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti. Yaralıyken eşinin fotoğraflarını çeken ve 'Kızını yaraladım, başında ölmesini bekliyorum, gel al' diye kayınvalidesine gönderen Dursun tutuklandı. Özlem Dursun'un, olay günü KADES'ten yardım istediği, korktuğu için de gelen polislere şikayetçi olmadığı öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/11/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still005_16_9_1654943788.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esini-doverek-oldurdukten-sonra-fotograflarini-cekip-ailesine-gondermis-7187924/"]