Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ve beraberindeki heyet Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü.

Ziyaret sonrasında paylaşımda bulunan Yavaş, “Bugün, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Hüseyin Baş ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Ülkemizin gündemine ve kentimizin geleceğine dair istişarede bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.



Hüseyin Baş ise, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik. Kıymetli başkanımıza misafirperverliği, hoş sohbeti ve kıymetli çalışmalarından ötürü teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” mesajını paylaştı.

Hüseyin Baş, Mansur Yavaş’a “Milli Ekonomi Modeli” kitabını hediye etti.

[old_news_related_template title="Otobüs şoförleri davul zurnayla ziyaret ettiği Mansur Yavaş'tan müjdeyi aldı" desc="Ankaralı özel halk otobüsü esnafı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Davul ve zurnayla Başkanlık Binası önünde toplanan yüzlerce otobüs esnafıyla görüşen Yavaş, toplu ulaşım esnafına maddi destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “Dolayısıyla hem esnafımız ayakta kalacak hem de vatandaşımız ucuz binmeye devam edecek. İmkanlarımız elverdiği ölçüde de hem esnafa destek olmaya hem de rakamları aşağıda tutmaya gayret edeceğiz” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/14/iecrop/6fa7072c-8256-4f25-8cf9-91e2cb0f5752_16_9_1642172618.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/otobus-soforleri-davul-zurnayla-ziyaret-ettigi-mansur-yavastan-mujdeyi-aldi-6888581/"]