Olay, dün sabah saatlerinde Güngören ilçesine bağlı Haznedar Mahallesi'nde yaşandı. Bir kadın kocasının kendisini aldattığını iddia ettiği kadını takip edip, buldu. Evinin önünde beklediği kadının dışarı çıkmasını bekledi. Çıkınca da kapı önünde kadına saldırmaya başladı.

"HERKES BU KADINI TANISIN"

Kadını saçından tutarak yerde sürüklerken, "Bana AIDS bulaştırdılar. Bu kadın yüzünden AIDS oldum. Beni kanser ettiler. Herkes bu kadını tanısın" diye bağırdı.

Kadın yumruklar atarken, çevredekiler araya girip olayı sonlandırdı. Cep telefonu kayıtlarına yansıyan olay ile ilgili polise herhangi bir şikayetin yapılmadığı öğrenildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Yasak aşk iddiasıyla işkence yapan üç kadın hakkında yeni karar" desc="Eşleriyle ilişki yaşadığını öne sürdükleri Aslı U.Y.'yi dövüp, saçlarını kesen ve mahkeme çıkışı zafer işareti yapan üç kadının sekiz yıldır yargılandığı davada yeni gelişme..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/11/iecrop/resim1_20240802_16_9_1649680925.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yasak-ask-iddiasiyla-iskence-yapan-uc-kadin-hakkinda-yeni-karar-7068161/"]