Bursa'da hasta olan çocuğuna bakılmasını isteyen baba, doktorun maske uyarısına sinirlenip ortalığı birbirine kattı.

"BENİM ÇOCUĞUMA BAKACAKSIN"

Olay, Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yaşandı. Hasta çoğuna bakılmasını isteyen baba, muayene odasında doktorun 'maske tak' uyarısına sinirlenerek ortalığı birbirine kattı.

Önce çocuğuna bakılmasını isteyen baba, güvenlik görevlileri ile sağlık personelinin müdahalesi ile muayene odasından çıkartıldı.

Öfkeli baba, "Önce benim çocuğuma bakacaksın. Benim çocuğuma bakılacak" diye bağırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

[old_news_related_template title="Kardeşinin diş tedavisini beğenmedi, doktora saldırdı!" desc="Mersin'de tedaviyi beğenmeyen hasta, diş hekimini darp etti. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından doktorun park halindeki aracına da zarar veren zanlı ile ağabeyi, yakalandıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/21/iecrop/resim1_20928404_16_9_1658390978.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/tedaviyi-begenmeyen-hastanin-agabeyi-dis-hekimine-saldirdi-7261602/"]