Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın öldürülen doktor Ekrem Karakaya’nın evini ziyaret ettiği esnada, merhum doktorun annesi Zekiye Karakaya ve ağabeyi Mehmet Murat Karakaya ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, doktor Ekrem Karakaya’nın menfur bir saldırı sonucu vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Erdoğan, doktorlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi ve en üst düzeyde cezalandırılması için gereken adımları en güçlü şekilde atmaya devam edeceklerini belirtti. (DHA)

[old_news_related_template title="Erdoğan: NATO'nun kayıtlarına FETÖ terör örgütü olarak girmiştir" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, NATO zirvesine ilişkin yaptığı açıklamada 'Ana muhalefet, yavru muhalefet buradan size sesleniyorum. NATO'nun kayıtlarına PKK girmiştir. YPG girmiştir. FETÖ bir terör örgütü olarak girmiştir' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/06/iecrop/erdogann-22_16_9_1657128277.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogan-natonun-kayitlarina-pkk-ypg-feto-teror-orgutu-olarak-girmistir-7235800/"]