TFF 1. Lig'te Keçiörengücü'nü 2-1'lik skorla mağlup eden Ankaragücü, şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı. TFF 1. Lig şampiyonu Ankaragücü için 19 Mayıs Stadyumu Kutlama Alanı'nda şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirildi. Taraftarların katıldığı kutlamada, kurulan platformda çeşitli sanatçılar sahne aldı.



SAHNEYE ÇIKAN FUAT OKTAY YUHALANDI

Şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konuşması sırasında taraftarlar tarafından yuhalandı. Fuat Oktay’ın yuhalandığı anlarda konuşmasına devam ettiği görüntüler, taraftar kamerasına yansıdı.

"MÜJDE VERMEK İÇİN BURADAYIZ"

Fuat Oktay’ın yuhalandığı sırada, “Ankara, biz size güzel bir akşamda, güzel bir haber vermek için buradayız. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu için buradayız. Milli mücadelenin sembolü olan Ankara, inşallah bugün de yine aynı şekilde Süper Lig’e çıkmış olmanın sevinciyle, müjdesiyle burada” dediği duyuldu.

Ankaragücü taraftarları, yıkılan 19 Mayıs Stadı'nın yerine hala yenisinin yapılmamış olmasını uzun süredir eleştiriyordu.

[old_news_related_template title="Erdoğan'ın 'Mart'ta gelecek' dediği İsrail Cumhurbaşkanı yuhalandı" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Mart ayında Türkiye'ye gelecek' dediği İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, dün katıldığı bir etkinlikte yuhalanarak gündem oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/16/iecrop/herzog-gpo_16_9_1644998539.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/erdoganin-martta-gelecek-dedigi-israil-cumhurbaskani-yuhalandi-6955734/"]

[old_news_related_template title="Trump, destekleyici Covid aşısı olduğunu söyleyince yuhalandı" desc="Pandeminin ilk döneminde aşı olmayı planlamadığını söylemesi nedeniyle tepki çeken eski ABD Başkanı Trump, destekleyici aşıyı da olduğunu söyleyince kalabalık tarafından yuhalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/21/iecrop/trump-reuters_16_9_1640068945.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/trump-destekleyici-covid-asisi-oldugunu-soyleyince-yuhalandi-6839329/"]