Olay, akşam saatlerinde Hani ilçesi kırsal Anıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 20 yıl önce aynı mahallede oturan akraba iki aile arasında 'kız kaçırma' meselesiyle sorun yaşandı.

8 KİŞİ YARALANDI

Akraba ve husumetli iki aile bugün karşı karşıya gelmesi sonucu yaşanan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Yakınlarının da kavgaya dahil olmasıyla akraba her iki aileden de toplam 8 kişi bıçaklanarak yaralandı.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞ YASAKLANDI

İhbarla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kent merkezine sevk edildi. Taraflardan 5 kişi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 kişi ise Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, olay yerinde çalışma yaparken ayrıca, köyün giriş ve çıkışları kapatıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis de hastane önünde güvenlik önlemi aldı. (DHA)


[old_news_related_template title="Cemal Enginyurt gazetecinin üzerine yürüdü! Canlı yayında ortalık karıştı" desc="Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un katıldığı canlı yayında ortalık karıştı. Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek'in sözleri sonrası üzerine yürüdü, program sunucusu ve yönetmen ne yapacağını şaşırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/06/iecrop/00_16_9_1659819713.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cemal-enginyurt-gazetecinin-uzerine-yurudu-canli-yayinda-ortalik-karisti-7292852/"]