Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 5 Şubat'ta corona virüsü testi sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı.

Emine Erdoğan, kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"VARLIĞINIZI BİLMEK BİZE GÜÇ VERİYOR"

Durumlarının iyi seyrettiğini belirten Emine Erdoğan, şunları söyledi:

* Covid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor.

* Bu süreçte geçmiş olsun dileklerini ileten devlet başkanları ve kıymetli eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, basın mensuplarına, hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlara can-ı gönülden teşekkür ederim.

BİR AÇIKLAMA DA İBRAHİM KALIN'DAN

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında "2,5 saat önce Cumhurbaşkanımızla görüştük. Kendisi gayet iyi. İnşallah 2-3 gün içinde negatife dönecek. Cumhurbaşkanımız şu ana kadar çok iyi korundu. Virüsün en zayıf olduğu Omicron varyantı olması bizim için bir teselli oldu" dedi.

[old_news_related_template title="Abdullah Gül'den, Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/07/iecrop/resim4_19734948.00_00_00_00.still002_16_9_1644235556.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/abdullah-gulden-erdogana-gecmis-olsun-telefonu-6937972/"]