Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı. Erdoğan'a konuşmasının sonunda AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından '2. Yüzyıl' adında kurgusal gazete, çerçevelenmiş olarak hediye edildi. Gazetede 'Büyük Türkiye kazandı' manşeti yer aldı.

"SEÇİMLERİN ERTESİ GÜNÜNÜN GAZETESİNİ BASTIK"

Hediyeyi sahnede takdim eden Kabaktepe, “Haziran 2023 seçimlerinin olduğu pazar gününün ertesi günkü gazetesini bastık. Haziran 2023 2. Yüzyıl gazetesinin sürmanşeti: Başkan Erdoğan: Milletimize teşekkür ederim, büyük Türkiye kazandı. Türkiye, demokrasi sınavından başarıyla çıktı. Erdoğan’ın 16’ncı galibiyeti” diye konuştu.

CHP'DEN TEPKİ GELDİ: MANŞETTEN ASPARAGAS

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, duruma tepki gösterdi. Tuncay Özkan "Manşetten asparagas. Dezenformasyon. Yalan haber. İkinci Yüzyıl gazetesi ne der bilmem. Ama bu asparagas ile sevinecekseniz, halk arasında durumunuza 'ölmüşünüz de haberiniz yok' derler" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Erdoğan: Kişi başına milli gelir 9500 dolara dayandı" desc="İstanbul'da katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 'Şu anda kişi başına milli gelir 9 bin 500 dolara dayandı' dedi. Erdoğan, seçim konusunda ise 'Seçimi kazanacaksak kimseden medet ummadan kendi gayretimizle kazanacağız' şeklinde konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/02/iecrop/erdogann-2_16_9_1662143790.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/erdogan-kisi-basina-milli-gelir-9500-dolara-dayandi-7343628/"]