Eyüpsultan, Esentepe Mahallesi'nde 22 Mart 2022 tarihinde saat 17.00 sıralarında aile içi tartışmayı duyan komşular durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri Abdurrahman Ekinci'nin (46) bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Olay sırasında evde bulunan kardeşi Mehmet Ekinci ile ölen kişinin eşi Bedia Ekinci (38) ile 14 yaşındaki oğlu polis tarafından gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğinde yapılan soruşturmanın ardından şüpheli Mehmet Ekinci'nin ağabeyini öldürdüğü tespit edildi.

Şüpheli poliste verdiği ifadesinde "Ağabeyimle birlikte aynı evde kalıyorduk. Olay günü ağabeyim önce çocuğunu dövmeye başladı. Daha sonra eşine yönelerek onu da darp etmeye başladı. Bunun üzerine dayanamayıp araya girdim.

Onu tutmaya çalışırken bana da bıçak çekerek saldırdı. Boğuşma sırasında bıçağı yere düşürünce elime alıp kendimi korumaya çalıştım" dediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri biten şüpheliler adliyeye sevk edildi. (İHA)

[old_news_related_template title="Evlendiğinden beri şiddet görüyordu, bugün cani kocası tarafından öldürüldü" desc="Adana’da bir koca şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen karısını kızının yanında sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüp kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/cani-1_16_9_1647870819.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/evlendiginden-beri-siddet-goruyordu-bugun-cani-kocasi-tarafindan-olduruldu-7025087/"]