Fatih, Balat, Zeyrek Mahallesi, Nevşehirli İbrahim Paşa Caddesi'nde 24 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen olayda 112 Acil Çağrı merkezini arayan bir kişi eşinin intihar ettiğini söyledi. Polis ekipleri 2 çocuk annesi 21 yaşındaki Fatma Narman'ın tabancayla vurularak öldüğünü tespit etti.

Polise ihbarda bulunan Fatma Narman'ın eşi Yalçın N. eşinin eve geldiğinde intihar ettiğini nedenini bilmediğini söyledi. Yalçın N.'nin polise "Eşimle 4 yıldır evliyiz, 2 çocuğumuz var. Eve geldiğimde yatak odasının girişinde onu yerde yatarken buldum. O an panikle yanında duran bana ait silahı alarak yatak odasındaki şifonyerin içine koydum." dediği öğrenildi.

CESETTE İKİ KURŞUN YARASI TESPİT EDİLİNCE KOCA GÖZALTINA ALINDI

Ancak olay yerine yapılan incelemede Fatma Narman'ın göğsünde ve kalçasında iki kurşun yarası tespit edildi. Bunun üzerine eş Yalçın N. ile o sırada kapıda bekleyen kardeşi Bahattin N. gözaltına alındı. Bahattin N.'nin üzerinde yapılan aramada dolu bir şarjör, otomobilinde ise ruhsatsız silah ele geçirildi.

Şüphelilerin sorgusu Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı. Şüphelilerin poliste ifade vermeyerek "Susma" haklarını kullandıkları öğrenildi. Yetkililer Fatma Narman ile eşi Yalçın N.'nin maddi sıkıntı içinde oldukları için sık sık kavga ettiklerinin öğrenildiğini söylediler.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Yalçın N. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kardeşi Bahattin N. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

[old_news_related_template title="Eşini öldürüp kızını yaralayan şüpheli tutuklandı" desc="Şırnak'ın Uludere ilçesinde 21 Nisan'da pompalı tüfekle boşanma aşamasındaki eşi Mihriban Şengil'i (31) öldürüp, 8 yaşındaki kızını da yaralayan ve 23 Nisan'da polise teslim olan Metin Şengil, tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/25/iecrop/hakkari-1_16_9_1650921305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/esini-oldurup-kizini-yaralayan-supheli-tutuklandi-7097593/"]

[old_news_related_template title="Eski eşini tabancayla öldüren sanığa istenen ceza belli oldu!" desc="İzmir'in Karabağlar ilçesinde, birlikte yaşadığı eski eşi Fulya Öztürk'ü çalıştığı pastanede tabancayla öldüren Hasan Ozan Baştosun  hakkında mütalaa verildi. Savcı, 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası talep etti. Baştosun ise duruşmada, 'Kızımı bu kötü dünyada hem annesiz hem babasız bıraktığım için çok pişmanım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/25/iecrop/sequence-01.00_00_00_00.still002_16_9_1650885751.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/eski-esini-oldurmustu-istenen-ceza-belli-oldu-7096472/"]