Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son tahminlerini yayınladı. Verilere göre bugün ülkenin büyük kısmında güneşli bir hava hakim olacak. Yarın Ege Bölgesi'nde kendini göstermeye başlayacak olan yağışlı hava, hafta sonu tüm yurda yayılacak. Hava sıcaklıklarında büyük bir değişim yaşanmayacak.



YEREL YAĞIŞLARA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Denizli ve Uşak çevreleri ile Manisa'nın doğusu, Afyonkarahisar ve Burdur'un batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

[old_news_related_template title="Barajın seviyesi yükseldi, kafeler sular altında kaldı" desc="Adana'da Seyhan Baraj Gölü’nün su seviyesi yükselince, göl etrafındaki kafelerin bazı bölümleri sular altında kaldı. Esnaf, sular altında kalan işletmelerinin bazı bölümleri için yetkililerden yardım istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/11/iecrop/2-3_16_9_1652252742.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/barajin-seviyesi-yukseldi-kafeler-sular-altinda-kaldi-7127643/"]