CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen Helalleşme Buluşması'na katıldı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce vatandaşlar kürsüye çıkıp konuşma gerçekleştirdi.

Kürsüye çıkan Fatma Yavuz, “İğneyi kendimize batırdık. Güzel sözler söyledik. Ancak biraz da çuvaldızı batıralım sayın genel başkanımız ve il başkanımıza. Türkiye’deki en büyük problemlerden birinin fanatikleşme olduğunu düşünüyorum. Ben kendi adıma söyleyeyim; buraya güzelleme yapmak için gelmedik. Samimiyetinizi gördük, ona bir karşılık vermeye geldik. Ancak tabi ki yarın bunun hesabını sorma hakkımız bakidir. Umarım öyle olmaz, her şey çok güzel olur" diye konuştu.

"BİZİ YÜZ ÜSTÜ BIRAKTILAR"

Yavuz, "Çok ümitler bağladığımız insanlar, yarın köprüleri geçince bizi yüz üstü bıraktılar. Demokrasinin de gereği budur. Bu insanlar bugün size omuz veriyorlar. Yarın bunun altı dolmazsa başta ben olmak üzere buraya gelir sizinle kavga ederiz. O kavgayı yaparız" diye ekledi.

Fatma Yavuz, konuşmasını "Eğer biz yolumuzdan dönersek, söylediğimizin altını dolduramazsak, yoldan dönersek siz de gelin bizimle kavga edin. Bu da dostluk hukukunun bir gereğidir" diyerek sonlandırdı.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Helalleşme oy isteme değildir" desc="İstanbul'da Helalleşme Buluşması'na katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu hareket aynı zamanda siyaset kurumuna ders veren bir harekettir. Helalleşme oy isteme değildir, helalleşme gelecekte aynı acıları yaşamama istediğidir." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/14/iecrop/fz87holwqaatswy_16_9_1660478760.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/son-dakika-kilicdaroglu-helallesme-oy-isteme-degildir-7307664/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Engellerin çıkarıldığını biliyorum" desc="Haliç Tersanesi’ndeki Paşabahçe Vapuru’nun hizmete alınma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Bey, gerçekten de büyük bir özveriyle İstanbullulara hizmet etmek istiyor. Engellerin çıkarıldığını biliyorum. Ama Ekrem başkan bir konuda çok başarılı, bütün engelleri aşıp amaca ulaşma konusunda son derece başarılı” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/13/iecrop/chp-1_16_9_1660413343.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglu-engellerin-cikarildigini-biliyorum-7306717/"]