Ümraniye’de kuaför salonu bulunan Elif Güneş, 10 yıldır  kendisi gibi kuaför olan Koray G. ile birliktelik yaşıyordu.

İkili aynı iş yerinde birlikte çalışıyordu. Güneş ve Koray G. arasında son zamanlarda sık sık sorunlar yaşanıyordu.

Yaşanan sorunlar üzerine Elif Güneş,  2 ay önce Koray G.’ye ayrılmak istediğini söyledi. Ancak Koray G., ayrılma talebine karşı çıktı.

Koray G. bir hafta önce Elif Güneş’in kuaför salonuna gitti. İkili arasında tartışma yaşandı. Koray G. ayrılmak isteyen sevgilisine dükkan önünde tokat atarak uzaklaştı.

‘ANLATACAKLARIM VAR’

Ayrılma kararını bir türlü kabullenmeyen Koray G., önceki gün Güneş’i telefonla aradı. İddiaya göre “Son bir kez buluşalım, sana anlatacaklarım var” dedi. Güneş, “son buluşma” istediğini kabul etti.

Elif Güneş, eski sevgilisinin kendisine zarar vereceğinden korktuğu için buluşmaya arkadaşlarıyla gitti. Koray G., özel konuşacağı konular olduğunu söyleyerek arkadaşlarının uzaklaşmasını istedi.

TEK EL ATEŞ ETTİ

Üsküdar’da yaşanan olayda; Koray G., Elif Güneş’in otomobiline bindi. İkili birlikte konuşmaya başladı. Ancak bir an ikili arasında tartışma yaşandı. Bu sırada Koray G. silahını çekerek Güneş’in göğsüne tek el ateş etti. Kanlar içerisinde kalan genç kadın ağır şekilde yaralandı.

 



HASTANE ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTI

Koray G., direksiyon başına geçerek vurduğu eski sevgilisini Haydarpaşa Numune Hastanesine götürdü. Acil Servis girişine bırakarak kayıplara karıştı. Doktorların müdahale ettiği Elif Güneş, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamadı.

ÜÇÜ TUTUKLANDI

İddiaya göre Koray G., hastaneden ayrıldıktan sonra Elif Güneş’in  arkadaşlarını arayarak “Elif vuruldu, hastaneye bıraktım” dedi.

Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çok sayıda suç kaydı olan Koray G.’nin cinayet sonrasında arkadaşlarının yanına gittiği belirlendi.

Şüphelinin arkadaşları A.D.,A.A.,Y.O. ve S.Ç. gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda olayda kullanılan silah ele geçirildi.

Şüphelilerden 3’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Koray G.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirlendi.

[old_news_related_template title="Bursa'da bir kadın silahlı saldırıya uğradı" desc="Bursa’da tartıştığı kız arkadaşı Songül E.’ye kurşun yağdırarak kaçan şüpheli polis merkezine teslim oldu. Bacağından vurulan Songül E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/26/iecrop/tartistigi-kiz-arkadasina-sokak-ortasinda-kursun-yagdirdi-_6212_dhaphoto4_16_9_1658809067.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bursada-bir-kadin-silahli-saldiriya-ugradi-7270073/"]