Olay, Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşandı.

Eşi Zeynep Turgut (25) ve kayınvalidesi Nedime Dinçer’le (56) aynı evde yaşayan Turgay Turgut (31), iddiaya göre eşinin telefonla attığı bazı mesajlardan ötürü kıskançlık krizine girdi.

Bayram ziyareti için eve gelen baldızı ve bacanağı, eşiyle tartışma yaşayan Turgut’u sakinleştirmek için araya girdi. Öfkeli koca sakinleşmeyince kayınvalidesi polisi aradı.

4 YAŞINDAKİ KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE...

Balkona çıkarak elindeki silahla sağa sola ateş etmeye başlayan Turgay Turgut, eşini ve kayınvalidesini 4 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürdü.

ÖZEL HAREKAT TİMİNE DE ATEŞ ETTİ

Baldızı ve bacanağını da yaralayan Turgut, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim olmadı ve Özel Harekat ekipleriyle çatışmaya girdi. Ekiplerin eve girmesiyle bir polisi de yaralayan cinayet zanlısı gözaltına alındı.

Olay sırasında sokakta bulunan Zafer Oyman,  "Özel Harekat polisleri şahsı iki defa 'Teslim ol' diye ikaz ettiler. Ateş ederek karşılık verdi. Polisler de şahsı etkisiz hale getirdi. İki kişiyi katletmiş, iki kişiyi de yaralamış. Bir tane de polisi yaralamış" dedi. Diğer görgü tanıkları ise şunları anlattı:

"5-6 EL SİLAH SESİ DUYDUM"

Aynur Kahraman: Aile faciası yaşandı. Duyduğumuza göre evin annesi ve anneanne vefat etti. İkna çabaları çok uzun sürdü. 5-6 el silah sesi duyduğumu hatırlıyorum. İzmir'den ablası misafir olarak gelmişti onu da yaralamış. Bir polis memuru da yaralandı.

"ÇOCUK ANNESİNE SARILMIŞ HALDE BULUNDU"

Elif Kahraman: Ölmeden önce Zeynep video çekip KADES'i aramış. Turgut, bu ihbarı fark ettikten sonra dehşet saçtı. Evde çocukları vardı 4 yaşında otizmli. Olaylar yaşanırken çocuk içerideydi. Çocuk içeride annesine sarılmış vaziyette bulundu. Çocuğun başında annesinin kanı varmış.

EVDEN İKİ TABANCA ÇIKTI

Zeynep Turgut ve annesi Nedime Dinçer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Ayşe Kıyak ve Umut Kıyak ise hastaneye götürüldü. Ekiplerin evde yaptığı aramalarda iki tabanca bulundu. Gözaltına alınan Turgay Turgut ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (İHA)

[old_news_related_template title="Yasak aşk yaşadığı adamı öldürdü, başında bekledi" desc="Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde evli 3 çocuk annesi Fatma Yiğit, yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir'i sokak ortasında vurarak öldürdü ve polis gelene kadar başında bekledi. Yiğit'in savcılık ifadesi ise dikkat çekti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/11/iecrop/ask21_20866257_16_9_1657555492.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/yasak-ask-yasadigi-adami-oldurdu-basinda-bekledi-7244150/"]