Alanya’nın Oba mahallesinde dün meydana gelen kazada motosiklet ile ilerleyen aileye tali yola bağlanmak isteyen hafriyat kamyonu çarptı. Kazadan sonra hastaneye kaldırılan Ayşe Songür (31), ve 1 yaşındaki kız çocuğu Elif Su doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.



Alanya Belediyesi morgundan alınan anne Songür ve kızı Elif Su’nun cenazesi Yalçı Mahallesine götürüldü. Yalçı Mezarlığı anne ve kızının cenaze namazı kılındı. Namazda fenalaşan baba İsmail Songür aile üyeleri tarafından uzaklaştırıldı.



Anne Songür ve kızı Elif Su Yalçı Mezarlığına yan yana defin edildi. Cenaze töreninde baba İsmail Songür ayakta durmakta güçlük çekti. (İHA)

[old_news_related_template title="Kazada eşi ve kızını kaybeden babanın feryadı yürek dağladı" desc="Antalya'nın Alanya ilçesinde kamyonun çarptığı motosikletteki İsmail Songür (30) yaralanırken, eşi Ayşe Songür (31) ve 1 yaşındaki kızları Elif Su yaşamını yitirdi. Kızını kucağına alan Songür'ün 'Eşim gitti' diye feryat etmesi yürek dağladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/25/iecrop/antal_16_9_1661456522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kazada-esi-ve-kizini-kaybeden-babanin-feryadi-yurek-dagladi-7328943/"]