Evlat nöbeti tutan ailelerle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel eşlik etti.

Ailelerle yapılan görüşmenin ardından partiden yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evlat nöbeti tutan anneler ile bir araya geldi. Diyarbakır Sur esnafı ile de buluşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu daha sonra, Dengbej Evi’ne giderek dengbej dinletisine katıldı" denildi.

image small

GENÇLERLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır’da Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlenen üye katılım töreninde konuşmasının ardından Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması’nın açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu, daha sonra Diyarbakırlı kanaat önderi Abdullah Atik’in düzenlediği yemek programında konuşma yaparak, 1567 kişinin CHP’ye üye kaydını toplayan Atik’e rozet taktı.

image small

Programı kapsamında Kılıçdaroğlu, 1980 darbesi sonrası Diyarbakır Cezaevi mağdurlarından İsa Güneş’i evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, son olarak Gençlik Buluşması’nda gençlerle bir araya geldi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye emojili yanıt" desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kendisini Diyarbakır ziyareti üzerinden eleştiren MHP lideri Bahçeli'ye emojiyle yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/10/iecrop/kk2_16_9_1646925715.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-bahceliye-emojili-yanit-7002462/"]

[old_news_related_template title="Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Diyarbakır eleştirisi: Hodri meydan..." desc="CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde yaptığı açıklamalara tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, madem bu kadar geniş gönüllü ve hazır cevapsın, o zaman hodri meydan' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/10/iecrop/bahceli-dha_16_9_1646923143.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bahceliden-kilicdarogluna-diyarbakir-elestirisi-hodri-meydan-7002403/"]