CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a açtığı 5 kuruşluk davanın kazanıldığını duyurdu.

"HESAP SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ!"

Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımızın talimatı ve Erdoğan'a biçtiği değer gereğince 5 (Para) Kuruş üzerinden açtığımız davayı bugün kazandık. Böylelikle Erdoğan'ın hakaret ve iftiralarının hüküm altına alınmasını sağlamış olduk. Hesap sormaya devam edeceğiz!"



[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan TÜİK Başkanı'na yanıt" desc="Bir gazeteye verdiği demeçte enflasyon rakamlarının düşük gösterildiği iddiasına yanıt veren TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer 'Enflasyon hesabında ben 84 milyona karşı sorumluyum, bir yanlışa imza atarsam 84 milyonun hakkını yemiş olurum' dedi. Dinçer'e ilk tepki '84 milyonun zaten ahını aldınız, geriye vahı kaldı, daha ne kalsın!' sözleriyle CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan geldi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/20/iecrop/tuik_16_9_1642674254.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-tuik-baskanina-yanit-6900417/"]