Daha önce CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un Elazığ'da katıldığı yerel bir televizyon programına mesaj atarak bağlanan ve "MHP, CHP’den fazla oy almazsa istifa edip şehri terk edeceğim” diyen MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver,  Kanal23’ün Ayrıntı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ailelere yapmış olduğu taziye telefonlarıyla ilgili ilginç bir değerlendirme de bulundu.

Derin detaylara takılan biri olduğunu belirten Işıkver, "Umarım bunu HDP dayatmıyordur. Yani siz burada bu şehri PKK’nın Abdullah Öcalan’ın gücü ve yüreği yetmediği için alamadığı ideolojisini ihraç edemediği bu şehri belki HDP adına bizden istiyordur" diye kaydetti. Elazığ’da birçok insanı astsubay ve polis yaptıklarını da söyledi.

“ASTSUBAY, POLİS YAPTIĞIMIZ İNSAN SAYISINI BİLMİYORUM”

Elazığ’da astsubay, polis yaptıkları insan sayısını bilmediğini belirten MHP Elazığ il başkanı Semih Işıkver, “Korkunç sayıda gencimiz ekmek sahibi olmuştur. Bugün vatan millet adına eline silah almıştır. Bunda da bakan yardımcılarımızın Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş beyinde çok ciddi gayreti var. Bunlar bu şehri sahiplenirken biz diyeceğiz niye bunları gönderiyorsun mu diyeceğiz? Benim tabandaki bir kardeşimin bir problemi çözülecekse ben her türlü girişimi de yaparım” dedi.

Daha sonraki bölümde ise konuşmasıyla ilgili düzetme yapan Işıkver, “Ülkü ocaklarına giden her gencin teşkilata gelen her genci eğer işsizse, iş arıyorsa, milli bilince sahipse eğitimi yeterliyse devlete, millete hizmet etmek istiyorsa polisliğe askerliğe yönlendirdiğimiz çok fazla kardeşimiz var. Aynı zamanda ücretsiz spor kursları düzenliyoruz. Eğer bir sağlık problemi yoksa eğer şartları tutuyorsa bizde bu yola yönlendirme noktasında bir inisiyatif alıyoruz. Eğer bir sağlık problemi varsa benim kardeşim de olsa, sporu geçemiyorsa, eğitimi yetersizse bende olsam mümkün değil” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN TAZİYE TELEFONLARI MHP’Lİ BAŞKANI RAHATSIZ ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ’da ailesini kaybeden vatandaşlara taziye telefonu yapmasını da eleştiren Işıkver, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bakıyorsunuz Elazığ’da bir muhafazakar, bir milliyetçi babasını, annesini ailesinden birini kaybettiği zaman tak diye telefon geliyor, ‘Sayın Genel Başkanımız sizinle görüşecek’ deniliyor. Ben yani görevim itibariyle bir de uzun zamandır bu görevi yaptığım için bölgedeki hemen hemen bütün il başkanları ile yakın temas içerisindeyim.

Soruyorum onlara, Kayseri’deki biri bir yakınını kaybettiği zaman Kılıçdaroğlu aramış mıdır? Veyahut Ankara’daki bir CHP’liyi bırakın milliyetçi birini aramış mıdır? Yani bunlar Elazığ’ı masanın ortasına koymuşlar, Elazığ bunlar için bir pilot il bir proje il. Bu şehri bozmak istiyorlar.

Umarım düşündüğüm gibi değildir. Ben biraz da derin detaylara takılan birisiyim. Umarım bunu HDP dayatmıyordur. Yani siz burada bu şehri PKK’nın Abdullah Öcalan’ın gücü ve yüreği yetmediği için alamadığı ideolojisini ihraç edemediği bu şehri belki HDP adına bizden istiyordur. Yani bu da olabilir. Bu da siyasetin doğasında içerisinde var.

Bugün bakıyoruz Kemal Kılıçdaroğlu olmadık işlerde olmadık yerlerde onu bunu arıyor. Elazığ’a gösterdiğiniz hassasiyeti neden Malatya’ya Erzurum’a Yozgat’a göstermiyorsunuz. Şimdi benim de milliyetçi tabanı temsil eden bir şahsiyet olmam itibariyle bu konuları sorgulamak benim vazifemdir” ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Esnaf, CHP’li vekile 'zamlardan' dert yandı: AKP esnafı bitirdi" desc="CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent merkezinde esnaf ziyareti yaptı. AKP’ye oy verdiğini söyleyen ve pahalılıktan şikayet eden bir esnaf, “Yıllardır Ak Parti’ye oy verdim ancak son dönemde art arda yapılan zamlardan dolayı çok zor durumda kaldık. Bu sefer tek umudumuz Kılıçdaroğlu, tek umudumuz sizsiniz” diyerek dert yandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/19/iecrop/chp-23_16_9_1652990646.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/esnaf-chpli-vekile-zamlardan-dert-yandi-akp-esnafi-bitirdi-7145493/"]

[old_news_related_template title="AKP’li vatandaş CHP’li vekile dert yandı: Kurtarın bizi bunlardan" desc="CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçim çalışmaları kapsamında Maden ilçesindeki vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Birçok vatandaş pahalılıktan dert yanarken AKP’li olduğunu söyleyen bir vatandaş ise AKP’yi, CHP’li Erol’a şikayet ederek 'kurtarın bizi bunlardan' dedi. Erol ise, ‘Türkiye’nin güzel günlerine az kaldı’ diye cevap verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/21/iecrop/ffed3a1a-425b-4ef7-8dc7-e19ef4708666_16_9_1653133564.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpli-vatandas-chpli-vekile-dert-yandi-kurtarin-bizi-bunlardan-7148496/"]