Esenyurt Hürriyet Mahallesi'nde 2 Eylül Cuma günü akşam saatlerinde kavga çıktığı ihbarı yapıldı. Aynı aileden 5 kişinin karıştığı kavgada, kurusıkı tabancayla ateş edildiği öğrenildi. Tarafları ayırmak için 2 çevik kuvvet timi ve bir polis ekibi sevk edildi.

Gözaltına alınan 6 kişiden Hasan A., adliyeye sevk edilirken, 5'e serbest bırakıldı. Karakolda alınan ifadelerde, Recep A.'nin amcasının eşiyle yasak ilişki yaşadığını öğrendiği kuzeni Adem A.'ya şantaj yaparak 10 bin TL aldığı, daha fazla para isteyince ikili arasında gerginlik yaşandığı anlatıldı.

YASAK İLİŞKİYİ ABİSİNE ANLATTI

Recep A. yasak ilişkiyi abisi Hasan A.'ya anlattı. Ruhsatsız tabancası ve satırla Adem A.'nın evinin bulunduğu sokağa gelen Hasan A., 'namus meselesi' diye bağırdı. Bu sırada oğlu Dursun A. ile birlikte sokağa inen Adem A., Hasan A.'yı darbetti. Abisine saldırıldığını öğrenen Recep A. da kurusıkı tabancayla ateş ederek kavgaya dahil oldu. Kavgayı bir mahalleli cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Gözaltına alınan 2'si kadın 6 kişiden, 5'i serbest kalırken, Hasan A. adliyeye sevk edildi. Taraflardan ele geçirilen kurusıkı ve ruhsatsız tabancaya el konuldu. (DHA)

[old_news_related_template title="Yasak ilişki felaketle sonuçlandı" desc="İstanbul’da 40 yaşındaki Emel Evbakan, bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili polisin yaptığı çalışmada, cinayet şüphelisinin Evbakan’ın 2 aydır birlikteliği bulunan Osman Y. olduğu anlaşıldı. Osman Y.’nin evine giden ekipler, şüphelinin hayatını kaybettiğini belirledi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/14/iecrop/yasaaaaak_16_9_1655224303.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/yasak-iliski-felaketle-sonuclandi-7193777/"]