Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Küçük Mustafa Paşa Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Şanlı Sokak içerisinde yan yana bulunan müstakil evlerde birlikte yaşayan yabancı uyruklu akraba olan iki aile bireyleri dün akşam saatlerinde 3 aylık ikizler E.E., S.E. ile 2 aylık M.E.’ye aynı biberonda mama verdi. Sabah saatlerinde bebeklerin hareket etmediğini fark eden aileler 3 bebeği de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede müdahale edilen 3 bebekten E.E ile M.E.’nin hayatını kaybettiği belirlenirken, ikizlerden S.E. ise tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin her iki ikamette de inceleme yaptığı olayda, hayatını kaybeden 2 bebeğin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

[old_news_related_template title="Karantinadaki aile sobadan zehirlendi: Anne ve oğlu öldü, baba ile kızı hastanede" desc="Antalya'nın Serik ilçesinde, evde sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle anne ve 1 yaşındaki bebeği yaşamını yitirdi, baba ve 5 yaşındaki kızı ise zehirlendi. Ailenin COVID-19 karantinasında olduğu öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/29/iecrop/corona-23-1_16_9_1643487982.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/karantinadaki-aile-sobadan-zehirlendi-anne-ve-oglu-oldu-baba-ile-kizi-hastanede-6919984/"]