Olay, saat 14.30 sıralarında, Namık Kemal Mahallesi 425 Sokak'ta meydana geldi. Birkaç gündür sokaktaki metruk binaya gelerek, kolonlarındaki demirleri söktüğü iddia edilen hurdacı Erdal Özgün, binanın çökmesiyle yıkıntı altında kaldı.



Gürültüyü duyan mahallelinin ihbarıyla bölgeye sağlık, AKS ve polis ekipleri sevk edildi. AKS ekipleri, Özgün'ü çöken binanın enkazı altından çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Özgün, tedaviye alındı. Özgün'ün sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



KÖPEĞİ AYRILMADI

Öte yandan Erdal Özgün'ün yanında bulunan 'Mex' isimli köpeği, çöken binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Çökme anında kaçan köpeğin, olay yerini terk etmeyip, beklediği görüldü.

Mahalleliden Mehmet Doğan, "Çöken binanın altında kalan kişi hurdacılık yapıyordu. Binaya da hurda toplamak için girmişti. Köpek de onundu, kaçıp kurtulmuş. Sahibini bekliyor, o gelmeden buradan ayrılmaz" dedi. (DHA)

[old_news_related_template title="Onlarca ölü yunus balığı kıyıya vurdu! Yetkililer harekete geçti" desc="Sinop açıklarında ölen 13 yunus balığı için Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından araştırma başlatıldı. Sinop Üniversitesi Araştırma Görevlisi Uğur Özsandıkçı, yunus ölümlerinin Sinop için de sıradan bir vaka olmadığını belirtti. Sakarya'da da kıyıya vuran yunuslar yetkilileri harekete geçirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/21/iecrop/yunus1_16_9_1647872895.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/onlarca-olu-yunus-baligi-kiyiya-vurdu-yetkililer-harekete-gecti-7025163/"]