Gezi davasında, hakkında 18 yıl hapis cezası verilen Mücella Yapıcı'nın sosyal medya hesabından yeni yaş paylaşımı yapıldı.

"GÖNÜL HEP AYNI GÖNÜL"

Paylaşımda, "Çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin; şiddet, yoksulluk ve umutsuzluk nedeniyle yaşamlarını yitirdikleri bu ülkede 70 yaşını bitirebilmiş olmanın garip ve buruk hüznünü yaşıyorum. Ben de mesajlarınıza ithafen sağlık, barış, umut, sevgi dolu nice özgür yıllar diliyorum. Not: Yaşlanmaktan korkmayın ve utanmayın. Yaşlılık hastalık değildir. Bilin ki gönül hep aynı gönül!" ifadeleri yer aldı.

[old_news_related_template title="Mücella Yapıcı'nın cezaevine girmesine böyle tepki gösterdi: 'Mahkum olan aydınlanma birikimimizdir'" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği üniversitede Mücella Yapıcı'nın cezaevinde olmasına tepki gösteren üniversiteli, 'Bugün mahkum olan tüm bu birikimdir. Bizim kişisel aydınlanma birikimimiz ve tüm entelektüel yapı, aydınlanma yolculuğudur. Bu beni çok yaralıyor' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/04/30/iecrop/gezi-1_16_9_1651332541.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/mucella-yapicinin-cezaevine-girmesine-boyle-tepki-gosterdi-mahkum-olan-aydinlanma-birikimimizdir-7108538/"]