Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı çözüm önerilerini içeren “Tarımsal Üretim Su ve Gıda Güvenliği Rapor”unu görüşmek üzere, Ortak Akla Çağrı mektubuna karşılık veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

image small

Genel Başkanlar Muharrem İnce ve Ümit Özdağ, görüşme sonrasında basın mensuplarına görüşmenin içeriğine dair açıklamalar yaptı.

"BEKA SORUNUDUR"

İnce, "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ve parti yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Gıda egemenliği Türkiye’nin beka sorunudur. Bu sorunu çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

‘’MUTFAKTA YANGIN!’’

İnce, “Ülkemizde mutfakta bir yangın olduğunu, çocukların süte erişiminin, bizlerin ete erişiminin, peynire, ekmeğe muhtaç olduğumuzu, hayat pahalılığının can yaktığı bugünlerde, biz bu konuda çözüm önerileri üretmek istedik. Bu konuda bir çalışma yaptık. 100 maddelik bir rapor hazırladık. Bu mektubumuza Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ cevap verdi, ‘sizi dinlemek isteriz’ dedi, nezaket gösterdiler. Bugün o raporumuzu sunduk. Bu rapor tartışmaya açık bir rapor..." ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ'DAN TEŞEKKÜR

Ümit Özdağ ise, "Türkiye'yi bekleyen gıda krizi ve kıtlık hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve heyetine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce: Bu tiyatronun bir parçası olmayacağız" desc="Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İnce, 'İktidar da muhalefet de bir birbirinden memnun, millete bir oyun sergiliyorlar. Biz bu tiyatronun bir parçası olmayacağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/28/iecrop/ince-2_16_9_1653753420.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/muharrem-ince-bu-tiyatronun-bir-parcasi-olmayacagiz-7161769/"]

[old_news_related_template title="Ümit Özdağ'dan Erdoğan'a zehir zemberek sözler" desc="Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın grup konuşmasındaki sözlerine yanıt veren Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 'Sayın Erdoğan, 20 seneden bu yana Türk devletinin bütün bilgileri, dosyaları, dinlemeleri senin elinde. Benimle ilgili olanlar da...Hadi al onları gel, televizyonda tartışalım. Ama biz televizyonda tartışmadan önce, rahmetli Erbakan hocanın hala kayıtlarda duran iddialarına bir cevap ver kendinle ilgili' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/18/iecrop/zafer_16_9_1652892781.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/umit-ozdagdan-erdogana-zehir-zemberek-sozler-7143026/"]