29 Haziran’da Pazaryeri Mahallesi'nde meydana gelen olayda Şervan Dilaver Aydın ile mesai arkadaşı olan sevgilisi Kübra S. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Şervan Dilaver Aydın, belinden çıkardığı silahla önce kız arkadaşı Kübra S.'yi daha sonra da kendini vurdu. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 16 gündür yoğun bakımda olan Aydın hayatını kaybetti.

[old_news_related_template title="Güvenlik görevlileri, doktorları hasta yakınlarından kapıyı tutarak korudu" desc="Batman'ın Beşiri ilçesinde muayene odasına girmek isteyen hasta yakınlarını güvenlik görevlileri kapıyı tutarak engel olmaya çalıştı. Görüntüleri paylaşan Sağlık Çalışanları Hak Ve Mücadele Derneği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı etiketleyerek,'Can güvenliğimiz yok. Korkuyoruz. Bizleri bu şehir eşkıyalarından kim koruyacak? Hiç Utanmanız yok mu?' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/14/iecrop/hastane-iha_16_9_1657825523.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/guvenlik-gorevlileri-doktorlari-hasta-yakinlarindan-kapiyi-tutarak-korudu-7249671/"]