Olay, akşam saatlerinde Silopi ilçesi Sanat sokağında meydana geldi. R.S., kendisine cinsel içerikli sözler söylediği gerekçesiyle çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Bunun üzerine çevredekiler yere yatırdıkları İ.Ç.'yi darbetmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İ.Ç.'yi öfkeli kalabalığın elinden güçlükle alan polis ekipleri, bir binaya götürerek güvenlik önlemi aldı.



Aldığı darbelerle yaralanan İ.Ç., burada sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından zırhlı araca bindirildiği sırada, tacize uğrayan genç kızın ailesi ve akrabalarının saldırısına uğradı.

Yaklaşık 1 saat yaşanan arbedenin ardından şüpheli İ.Ç., İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA)

[old_news_related_template title="Kız kardeşlere otobüste tacize hapis talebi" desc="Kahramanmaraş'ta bindiği özel halk otobüsünde Şeyma Bozkurt (27) ile kardeşi Büşra Pak'a (25) sözlü tacizde bulunup, saldırdığı iddiasıyla tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan Adem A. (39) hakkında 'cinsel taciz', 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından 11 yıl 9 aya kadar hapis cezası istendi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/26/iecrop/2-5_16_9_1661498853.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/kiz-kardeslere-otobuste-tacize-hapis-talebi-7329684/"]