Mersin’de 24 yaşındaki Barış Can U., bir süre önce ayrıldığı eski nişanlısına yaptığı barışma teklifini kabul etmemesi üzerine elini kana buladı. Barış Can U., barışma isteğini kabul etmeyen eski nişanlısı Naziye O.’yu sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü. Yakalanan zanlı suçunu itiraf etti.

Olay sabah saatlerinde merkez Toroslar ilçesi Okan Merkezi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Barış Can U. bir süre önce ayrıldığı eski nişanlısı 25 yaşındaki Naziye O. ile barışmak için evine gitti.

Eski nişanlısı ile sokakta buluşan genç, çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı tabancayla Naziye O.'ya 6 el ateş etti.

Saldırıda ağır yaralanan genç kadın, ambulansla kaldırıldığı Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Katil zanlısı Barış Can U. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının emniyetteki ilk ifadesinde, olay yerine eski nişanlısı ile barışmak için gittiğini ancak bu isteğinin ret edilmesi üzerine bir anda kendisini kaybederek üzerine tabanca ile ateş ettiğini söyledi. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.



[old_news_related_template title="Düğün öncesi nişanlısını döverek öldürdü" desc="Bursa'da, düğünden bir gün önce nişanlısı Songül Yalçın'ı (25) döverek öldüren ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Yunus Emre Akar'ın (27) avukatları, cezada iyi hal indirimi uygulanmadığını gerekçe gösterip karara itiraz etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/09/iecrop/1-9_16_9_1639037251.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/dugun-oncesi-nisanlisini-doverek-oldurdu-6816700/"]