5 gündür elektrik kesintilerinin sürdüğü Isparta’da hava sıcaklığı -4 dereceye kadar düştü. Sabaha karşı açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "An itibarıyla Isparta il merkezi ve ilçe merkezlerinde an itibarıyla enerjisiz şebekemiz kalmamıştır" dedi.

FATURA İDDİASINI YALANLADI

Dönmez, sosyal medyada yer alan sayaçların okunup elektrik faturası gönderildiği iddialarını yalanladı: "Sosyal medyada ciddi bilgi kirlilikleri ile karşılaştık. Özellikle ‘Vatandaşlarımızın sayaçları okunuyor, faturalar gönderiliyor’ şeklinde. Bunların aslı yok. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil."

[old_news_related_template title="Isparta Valiliği'nden Ramazan Nazlı açıklaması" desc="Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki Ramazan Nazlı, bu sabah yatağında ölü bulunmasıyla ilgili Iparta Valiliği'nden açıklama geldi. Valilik, ilçede elektrik kesintisinin yaşanmadığı belirterek; 'Vatandaşımızın çevreden edinilen bilgilere göre, tek başına yaşadığı, aklen malul olduğu, komşularının yardımını kabul etmediği öğrenilmiştir' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/06/iecrop/isparta_16_9_1644137184.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/isparta-valiliginden-ramazan-nazli-aciklamasi-6935084/"]